Despre noi

 

SALONUL MILENA este  reprezentant unic official în Moldova a renumiturilor brendurilor mondiale: «Navi Blue Bridal», «Nora Naviano», «Mori Lee» , «Madeline Gardner» , «Ronald Joyce» , «Victoria Jane»,«Impression Bridal».

SALONUL MILENA- este întruchiparea luxului, fineței și eleganței veșmintelor de nuntă și gală.

Firma «Mori Lee» este renumită pe piața modei cu veșmîntele de nuntă și de gala, mai mult de 50 de ani, și este unul din brendurile principale în Europa. Compania are reprezentanți oficiali în 55 de țări a lumii. Renumiții dizaineri Madeline Gardner, Angelina Faccenda, Ronald Joyce, Victoria Jane crează un stil incomporabil de eleganța și splendoare a veșmîntelor de nuntă de la Mori Lee.

Madeline Gardner - veșmîntele de nuntă acestui dizainer uimește cu splendoarea și luxul țesăturei, broderiei și finisării. Ele arată regal, minunat modelează corpul și subliniază frumusețea grației feminine. Fiecare rochie este ședevru creat de un meșter bun. Aceste modele nu lasă nici-o mireasă indeferentă.

Ronald Joyce - veșmîntele de nuntă acestui dizainer sînt reținute în stil classic. Splendoarea finisării, folosirea mărgelelor mărunte din sticlă, cristal, perle, pietre Svarovski, flori artificiale; broderie cu aur și argint, ce face colecția luxoasă și incomparabilă.

Victoria Jane - veșmîntele de nuntă acestui dizainer scimbă toate stereotipurile. Această colecție convingător manifestă stilul European – foarte elegant și nobil, chiar și pentru un gust pretențios și subtil.

Impression Bridal –această colecție pentru nuntă este și clasică și avangardă.Țesătura naturală cu multă drapare, falduri, fuste pufoase, minimum broderie. Toate acestea fac colecția tandră, originală și cu gust.

SALONUL MILENA mai propune colecție luxoasă de rochii de gală, bal, coctail a renumitelor firme: Mori Lee-PaparazziFlauntLa PerleXciteXtremeFavianaJovaniBiccici. Acestea modele se deosebesc cu varietatea stilului, aspectului, siluetului. Ele se potrivesc pentru toate vîrstele și ori și ce sărbătoare.

În salonul nostru puteți cumpăra sau să luați în chirie ori și ce model cu accesuare corespunzătoare: voaluri luxoase de orice lungime şi orice broderie, mînuși, pelerine naturale din nurca, vulpe, lama, bijuterie. Tot aici puteți face comanda și la alte modele. Consultanții noștri cu mare experiență, vă pot propune după gustul dumneavoastră și dorința acel model în care au să fiți frumoasă și încîntătoare la sărbătoarea dumneavoastră.

Dacă modelul ales nu este în salon, sau nu este mărimea, putem face comanda anume pentru dumneavoastră. Termenul de executare este 1 – 3  luni.

Dacă nu aveţi posibilitate să veniţi în salonul nostru, sau nu sunteţi în Moldova, trimitem rochiile în orice ţară.

Milena Mariaj